website Verder naar inhoud
✔️ Gratis verzending vanaf €49,-
✔️ Vóór 17:30 besteld, zelfde dag verzonden
✔️ weekend besteld, maandag in huis

zoek producten

De bescherming tegen teken, vlooien, wormen en andere ongedierte.

Als huisdiereigenaren willen we altijd het beste voor onze trouwe metgezellen. We zorgen voor hun voeding, gezondheid en welzijn. Maar er is één probleem waar veel eigenaren mee te maken krijgen: ongedierte. Ongedierte kan niet alleen een bedreiging vormen voor de gezondheid van onze huisdieren, maar ook voor onze eigen gezondheid en de hygiëne in huis. Gelukkig is er een oplossing: Huisdierenvriend, helpt bij het bestrijden en voorkomen van ongedierte bij honden en katten.

In deze blogpost zullen we de meest voorkomende vormen van ongedierte bespreken waarmee honden en katten te maken kunnen krijgen. We zullen ook de risico's die ze met zich meebrengen en de effectieve oplossingen die Huisdierenvriend biedt om deze problemen te bestrijden en te voorkomen, onder de loep nemen.

Vlooien: de plaag van huisdieren

Vlooien zijn een van de meest voorkomende en vervelende vormen van ongedierte waarmee honden en katten te maken kunnen krijgen. Deze kleine parasieten voeden zich met het bloed van hun gastheer en veroorzaken jeuk, huidirritatie en allergische reacties. Bovendien kunnen ze ook ziekten overbrengen, zoals de lintworm.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel vlooienbestrijdingsproducten die zowel curatief als preventief werken. Van sprays en shampoos tot spot-on behandelingen en halsbanden, er is altijd een geschikte oplossing voor jouw huisdier. Met de producten juiste informatie kun je vlooien effectief bestrijden en voorkomen dat ze terugkomen.

Teken: een gevaar voor zowel dieren als mensen

Teken zijn kleine spinachtige parasieten die zich vasthechten aan de huid van hun gastheer en zich voeden met bloed. Ze zijn niet alleen een bedreiging voor honden en katten, maar ook voor mensen, omdat ze ziekten zoals de ziekte van Lyme kunnen overdragen.

Om te voorkomen dat jouw huisdier teken krijgt, bieden wij verschillende tekenbestrijdingsproducten, waaronder spot-on behandelingen en halsbanden. Deze producten beschermen jouw huisdier effectief tegen teken en verminderen het risico op ziekten.


Wormen: een onzichtbare bedreiging

Wormen zijn interne parasieten die in het lichaam van honden en katten leven en zich voeden met voedingsstoffen. Ze kunnen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken, zoals gewichtsverlies, bloedarmoede en maag-darmproblemen. Bovendien kunnen sommige wormen, zoals de spoelworm, ook worden overgedragen op mensen.

Er zijn diverse ontwormtingsproducten die effectief zijn tegen verschillende soorten wormen. Van tabletten en pasta's tot vloeibare oplossingen, er is altijd een geschikte behandeling voor jouw huisdier. Met regelmatige ontworming kun je jouw huisdier beschermen tegen deze onzichtbare bedreiging.

Luizen en mijten: kleine maar vervelende insecten

Naast vlooien, teken en wormen kunnen honden en katten ook te maken krijgen met luizen en mijten. Luizen zijn kleine insecten die zich voeden met het bloed van hun gastheer, terwijl mijten kleine spinachtige insecten zijn die irritatie en jeuk veroorzaken.

Om jouw huisdier te beschermen tegen luizen en mijten, zijn er een breed scala aan producten, zoals sprays, shampoos en poeders. Deze producten doden niet alleen de aanwezige luizen en mijten, maar voorkomen ook dat ze terugkomen.

Vliegen en muggen: irritant en potentieel gevaarlijk

Vliegen en muggen kunnen niet alleen vervelend zijn voor honden en katten, maar ook potentiële dragers zijn van ziekten zoals hartworm. Het is essentieel om jouw huisdier te beschermen tegen deze insecten, vooral tijdens de warme zomermaanden.

Huisdierenvriend biedt verschillende producten om jouw huisdier te beschermen tegen vliegen en muggen, zoals sprays en halsbanden. Deze producten werken effectief en houden deze irritante insecten op afstand.

Nu je op de hoogte bent van de meest voorkomende vormen van ongedierte waarmee honden en katten te maken kunnen krijgen, is het tijd om actie te ondernemen.

Huisdierenvriend heeft een uitgebreid assortiment aan producten die effectief zijn tegen al deze vormen van ongedierte. De producten zijn ontwikkeld met de gezondheid en veiligheid van jouw huisdier in gedachten en zijn gemakkelijk te gebruiken.

Wacht niet langer en geef jouw huisdier de bescherming die het verdient. Houd ongedierte op een veilige afstand!


Kortingscode?
Omhoog